Sunday, December 19, 2010

Tallitüüpe 14: "tissitädi"

Astud talliuksest sisse ja bOOm! sinu teele on sattunud üllatuspomm. Õigemini kaks tükki. Nad on kinnitatud kindlalt tissitädi külge, kuid sellgipoolest nad lausa hüppavad silma.  Nad on maitsekalt varjatud, kuid märkamisväärselt suured. Tissitädi riietub alati sündsalt ja elegantselt. Ta teab, et temal on lihtne jätta vale muljet. Odavat, litsakat või lohakat.

Tissitädile on geenid andnud kõvasti rohkem kaasavara kui teistele. Tal on mille üle uhkust tunda ja ka mille üle kurta. Tal on rinnahoidjat päriselt vaja, mitte ainult vähese esileupitamiseks.  

Tissitädi näeb hea välja, kuid head istakut see ei garanteeri. Hobuse seljas võtab ta mida erinevamaid asendeid, et tasakaalustada, rahustada ja kontrollida vallandunud õõtsumist. Tihti üritab ta oma naiselikke vorme varjata tõmmates ennast suisa küüru. Kindlasti tekib tal mingil ajal kiusatus katta oma keha suure ja lohvaka jope või dressipluusi alla. See jätab mulje, et lisaks kõigele on ta ka paks.

Teda saadavad tähelepanunäljas sookaaslaste altkulmupilgud ja tögav sosin „Küll on ikka tädil pommid!“. Meeste maailmas on tal lihtne läbi lüüa, sest tema unikaalseid „iseloomuomadusi“ hinnatakse kõrgelt. Kuigi ta on hästi kasvatatud ja viisakas tüdruk, võivad tal olla veidi suuremad ootused temale tehtavate teenete ja järeleandmiste osas.  Ta teab oma väärtust ega karda oma ootusi näoilmetega vürtsitada.

Tissitädi on tubli ratsanik, kes teeb oma trenni põhjalikult ja püüdlikult võideldes igapäevaselt gravitatsiooni, inertsi, elastsuse ja tasakaalutuse mõjudega. Südamlikud kaastundeavaldused!

1 comment:

  1. Tere kõigile, mulle on valetanud nii palju ettevõtteid, kes on väitnud, et nad on tõelised laenuandjad, kuid kõik minu pingutused on olnud asjata, ma olen kaotanud rohkem kui 3500 eurot võltslaenuandjatele, kellele nad väidavad, et nad ei ole. Kuni mu sõber tutvustas mulle õiget laenuandjat, kellega ühendust võtsin, ja sain neilt vaid 48 tunniga edukalt laenu, soovitaksin kõigil, kes laenu otsivad, kartmata temaga e-posti teel ühendust võtta: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    ReplyDelete