Tuesday, November 9, 2010

Tallitüüpe 4: "ugly bitch"

UB kannab häid firmakaid ja meigib rohkelt, sest inetust on vaja varjata. Tema lootus on, et kuna tallis näevad kõik keskpärase(ma)d välja, siis meeleheitliku ponnistusega võiks ka tema tallis keskpärase mõõdu välja anda. UB ei ole ainult väliselt kole, sisemiselt on ta tõeline saast. Tema nägu on reeglina krimpsus ja suunurgad alla. 

Tema kõneviis on vinguv, ühmav või nunnutav. Meeleolu teeseldult lõbus või hirmunult vait, sest kardab igas (tundmatus) situatsioonis enda sisemise inetuse paljastada. UB lävib kõikide (endale) vajalike inimestega. Ta on treeneri lemmik, sest üks asi, mida ta hästi oskab, on persepugemine.

UB kardab hobuseid. Ma pole suutnud välja mõelda, miks ta sinna selga üldse ronib. Hobuteraapia ehk. Treeneri lemmikuna saab siiski ohtralt tagumiktunde. Võistlustel saavutab ka aeg-ajalt häid kohti (eks ikka treeneri hobusega). UBst ei saa kunagi õiget ratsutajat. Kahjuks võtab selle taipamine tal talumatult kaua aega, sest ega selle varblaseajuga pole võimalik kiiresti mõelda.

The bitch is ugly! Inside and out...

4 comments:

  1. Lõpuks ometi leidsin ka iseenda tüpaazhi ;) Eelmistega ei tundunud ma mingit seost.

    ReplyDelete
  2. Kas see tüüp hõlmab sul mõlema soo esindajaid?

    ReplyDelete
  3. Kui meestele end meikida meeldib, siis küll:D

    Väga hea blogi! Ilma valehäbita räägitakse asjadest nii nagu on ja OMA nime all. Kiitus ja edu jätkamisel:)

    Inimene, kes oma nime siiski varjab^^

    ReplyDelete
  4. Arvestades et tallis käib 95% naissoo esindajaid, siis ülejäänud 5st %st on kindlasti 0,004% UB-mehed. Minu valim on siiani liiga pisike, ca 500 inimest, et neid kohata.

    ReplyDelete